certifikovaný elektronický nástroj KDV

Logo systému

PUKONELA s.r.o.

Uživatelský manuál
PROFIL ZADAVATELE Z POZICE ZADAVATELE - 6. Editace informací a dokumentů k zakázce v době uveřejnění
nahled

1. Editace informací a dokumentů k zakázce v době uveřejnění

Editovat informace o zakázce můžete v případě, že jste úspěšně povolili uveřejnění informací a nastala doba Zahájení uveřejnění zadávacího řízení. Pro editaci informací o zakázce klikněte na tlačítko Editovat informace a dokumenty k VZ v záložce Nástroje pro správu VZ na Profilu zadavatele.

nahled

2. Formulář pro editaci informací a dokumentů k zakázce v době uveřejnění

Editace v době uveřejnění je blokována pro všechny položky až na Stav řízení / VZ, Ukončení uveřejnění zadávacího řízení, kde lze datum pouze prodloužit a Lhůta pro podání nabídek kde v případě Jednacího řízení bez uveřejnění a Zakázky malého rozsahu není datum systémem kontrolováno. Ostatní druhy zadávacího řízení můžete upravovat jen v rozmezí – od Zahájení uveřejnění zadávacího řízení a do Ukončení uveřejnění zadávacího řízení.

nahled

3. Zneplatnění dokumentu

Vkládání nových dokumentů není omezeno. Dokumenty je možné editovat i odstranit. Zvolené datum uveřejnění dokumentu však musí být v rozmezí Zahájení uveřejnění zadávacího řízení a Ukončení uveřejnění zadávacího řízení. Editace dokumentů je omezena pro dříve vložené dokumenty, můžete měnit pouze Uveřejnění dokumentu do. V případě uveřejněných dokumentů nelze dokumenty odstranit, ale je možné je zneplatnit kliknutím na ikonu pro Zneplatnění dokumentu (křížek) a potvrzením zneplatnění.

nahled

4. Zneplatněný dokument

Zneplatněný dokument zůstane dostupný v informaci o zakázce na PZA označen červenou barvou. Uživatelé, kteří chtějí dokument stáhnout, budou upozorněni systémem, že je dokument zneplatněn. Zneplatněný dokument nelze odstranit, editovat ani znovu uvést v platnost.

 
nahled

5. Uložení provedených změn

Změnou oproti vložení informace o zakázce je nové tlačítko pro uložení, které nahradilo dosavadní Uložit změny před uveřejněním. Kliknutím na tlačítko Uložit provedené změny v již uveřejněných informacích a dokumentech VZ na Profilu zadavatele budou změny v editaci provedeny.

Copyright © 2024 KDV. All rights reserved
HOTLINE: +420 775 404 045, +420 775 404 046, E-MAIL: podpora@kdv.cz
ikona šipka