certifikovaný elektronický nástroj KDV

Logo systému

PUKONELA s.r.o.

Uživatelský manuál
PROBÍHAJÍCÍ ZAKÁZKY Z POZICE ZADAVATELE - 2. E-aukce
nahled

1. Přehled založených zakázek

Do systému elektronického nástroje KDV vstoupíte prostřednictvím webových stránek www.kdv.cz. Po kliknutí na tlačítko Můj účet se zobrazí přehled vámi založených zakázek. V případě subsystému můžete vstoupit na zakázku také přes Administraci.

nahled

2. Přehled založených zakázek

Zobrazí se přehled vámi založených zakázek. Připravovaná zakázka je označena žlutou barvou. Kliknutím na ikonu Zobrazit (lupa) se zobrazí informace o jednotlivé zakázce. Pro zrušení zakázky klikněte na ikonu Zrušit (křížek).

nahled

3. Připravovaná e-aukce

Zobrazí se detail e-aukce, kde najdete Základní informace o zakázce, Zadávací a ostatní podmínky VZ a Komunikační rozhraní. Je možné si také stáhnout Formuláře VVZ. Pokud chcete zakázku zrušit, klikněte na tlačítko Zrušit zakázku.

nahled

4. Přehled zakázek

Pro vstup do probíhajících zakázek klikněte na Přehled zakázek nebo na tlačítko Můj účet na hlavní stránce elektronického nástroje KDV. V případě subsystému můžete vstoupit na zakázku také přes Administraci. Po kliknutí na Přehled zakázek se otevře okno, kde vyberte možnost Přehled zakázek.

 
nahled

5. Probíhající e-aukce

Pro zobrazení probíhající e-aukce klikněte opět na Přehled zakázek nebo na tlačítko Můj účet. V případě subsystému můžete vstoupit na zakázku také přes Administraci. E-aukce, která právě probíhá je vyznačena zelenou barvou. Kliknutím na ikonu Zobrazit (lupa) se zobrazí informace o jednotlivé e-aukci.

nahled

6. Probíhající e-aukce

Zobrazí se informace o probíhající e-aukci. Nyní mohou vybraní uchazeči podávat nabídky.

nahled

7. Přijaté nabídky

Ukázka vstupních aukčních hodnot od vybraných uchazečů.

nahled

8. Přijaté nabídky

Ukázka přijatých aukčních hodnot od vybraných uchazečů.

 
nahled

9. Ukončení e-aukce

Pro zobrazení ukončené e-aukce klikněte na Přehled zakázek nebo na tlačítko Můj účet. E-aukce, která byla ukončena je vyznačena modrou barvou. Kliknutím na ikonu Zobrazit (lupa) se zobrazí informace o jednotlivé e-aukci.

nahled

10. Ukončení e-aukce

E-aukce byla ukončena. Po ukončení e-aukce si můžete stáhnout Výstupní protokoly VZ.

nahled

11. Výstupní protokoly VZ

Kliknutím na tlačítko Výstupní protokoly VZ v záložce Nástroje zakázky se zobrazí okno, kde si můžete stáhnout Výstupní protokoly VZ. Pro stažení protokolu klikněte na modře vyznačený název protokolu.

nahled

12. Uzavření zakázky

Po ukončení zakázky můžete zakázku uzavřít. Pro uzavření zakázky klikněte na tlačítko Uzavření zakázky a tento úkon potvrďte.

 
nahled

13. Uzavřená zakázka

Náhled uzavřené zakázky.

Copyright © 2024 KDV. All rights reserved
HOTLINE: +420 775 404 045, +420 775 404 046, E-MAIL: podpora@kdv.cz
ikona šipka