certifikovaný elektronický nástroj KDV

Logo systému
Uživatelský manuál
PROFIL ZADAVATELE Z POZICE ZADAVATELE - 5. Povolení informací a dokumentů veřejné zakázky
nahled

1. Povolení informací a dokumentů veřejné zakázky

Pro Povolení uveřejnění informací a dokumentů VZ na Profilu zadavatele klikněte na tlačítko Editovat informace a dokumenty k VZ.

nahled

2. Povolení uveřejnění veřejné zakázky

Zobrazí se formulář pro editaci informací o veřejné zakázce. Poté klikněte na tlačítko Povolit uveřejnění informací a dokumentů VZ na profilu zadavatele.

nahled

3. Potvrzení povolení uveřejnění veřejné zakázky

Kliknutím na tlačítko Povolit uveřejnění informací a dokumentů VZ na Profilu zadavatele si systém vyžádá potvrzení daného kroku. Potvrzením informace o zakázce uveřejníte v uvedený termín zahájení uveřejnění.

nahled

4. Povoleno k uveřejnění veřejné zakázky

Po povolení uveřejnění budete přesměrováni na Detail zakázky. Pokud je zadávací řízení povoleno k uveřejnění a ještě nenastala doba uveřejnění řízení, je editace informací zcela blokována. Nelze tedy měnit ani doplnit žádné informace a dokumenty. Pokud chcete některé informace nebo dokumenty doplnit nebo změnit, musíte zrušit povolení uveřejnění.

 
nahled

5. Zrušení povolení uveřejnění veřejné zakázky

Povolení uveřejnění můžete zrušit, pokud ještě nenastala doba uveřejnění zadávacího řízení. To lze udělat v Detailu zakázky kliknutím na tlačítko Zrušení povolení uveřejnění informací a dokumentů k VZ. Zrušením povolení uveřejnění uvedete zadávací řízení do stavu před jeho povolením.

nahled

6. Změna barevného označení uveřejněné zakázky

Uveřejněním zakázky se v záložce Informace o veřejných zakázkách na PZA změní barevné označení zakázky. Neuveřejněná zakázka je vyznačena světle žlutou barvou, uveřejněná zakázka je bez barevného označení.

nahled

7. Uveřejněná zakázka

Kliknutím na ikonu Zobrazit detail k zakázce (lupa) v záložce Informace o veřejných zakázkách se zobrazí Detail zakázky, která je již uveřejněna.

Copyright © 2024 KDV. All rights reserved
HOTLINE: +420 775 404 045, +420 775 404 046, E-MAIL: podpora@kdv.cz
ikona šipka